Om oss

Den här sidan drivs av Mer struktur, ett webbaserat företag som drivs av Erika Norberg med syfte att hjälpa människor att få mer struktur på sin tid, sina hem och sina mål. Hon bloggar på merstruktur.se där hon ger tips för att hjälpa dig med just detta.

Den här webbutiken är ett komplement till merstruktur.se med produkter som kan underlätta att leva ett strukturerat liv.

Bästsäljaren är planeraren Strukturkalendern som hjälper dig att hålla koll på alla dina uppgifter så att ingenting faller mellan stolarna.

Kontakta Erika på erika@merstruktur.se om du har frågor.

7 reaktioner på ”Om oss

 1. Hej Erica! Ja, du kan förvänta dig att den kommer före jul. Som det står på produktsidan har kalendrarna beräknad leveranstid 18-22/12 och det ser fortfarande ut att stämma. /Erika på merstruktur.se

  1. Ok, det hade jag missat, tack för svar! / Erica

 2. Hej! Jag önskar köpa Strukturkalendern 2018-2019 till en lärare på min skola. Kan jag handla mot faktura?

  /Carin, Rotskärsskolan, Älvkarleby kommun

  1. Hej Carin!
   Vad roligt att du är intresserad av kalendern. Tyvärr har vi inte möjlighet att erbjuda fakturalösningar vid beställning av bara en kalender i nuläget. Kontakta erika@merstruktur.se om du kan tänka dig att beställa minst fem och vill betala med faktura.

   /Erika på merstruktur.se

   1. Uppdatering: Nu tar vi också emot betalning via faktura!

 3. Jag har inte fått någon bekräftelse på min beställning och betalning 7/12.

  1. Hej Johanna!
   Jag beklagar detta. Ibland fastnar det i skräpposten. Vi har fått din betalning och skickat produkten. Jag har skickat mer information på mail. Kontakta gärna erika@merstruktur.se om du vill ha mer hjälp!
   Med vänliga hälsningar
   Erika på merstruktur.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *