Villkor

Erika Norberg (900608-1401) bedriver verksamheten för merstruktur.se och denna sidas köpvillkor avser denna verksamhet.

1. Köp

Åldersgräns för beställningar på merstruktur.se är 18 år. Är du under 18 år krävs målsmans underskrift.

2. Pris

Våra priser är i svenska kronor inklusive 25 % moms. Om inget annat anges är frakten gratis.

3. Betalningsalternativ

Vi använder Stripe för säkra kortbetalningar. Denna betalningsmetod använder dynamisk 3D-Secure för säkrast möjliga transaktion. Läs mer om Stripe på https://stripe.com/se.

4. Leverans

Produkter på merstruktur.se säljs med fri frakt om inget annat anges. Beställningar av fysiska produkter skickas vanligtvis inom 3 arbetsdagar. Leveranstid är oftast 2-3 arbetsdagar. Digitala produkter får du som kund tillgång till direkt efter köp, via en länk på sidan där du har placerat beställningen. Du kommer också att få ett e-postmeddelande med länk inom ett par timmar.

Vi reserverar oss för att samtliga lagervaror blir slutsålda innan vi hinner uppdatera lagersaldo på internetbutiken. Vid slutförsäljning informeras kunden om den förändrade leveranstiden. Kunden har alltid rätt att häva köpet utan kostnad om någon av de beställda produkterna inte finns i lager.

5. Transport

Merstruktur.se ansvarar för transport från oss till dig som kund. Du och det transportbolag du väljer att använda ansvarar för en eventuell retur till oss.

6. Ej uthämtat paket

Du som kund ansvarar för att de uppgifter som används för avisering är korrekta. Vid ej uthämtat paket debiteras en administrativ avgift på 250 kr.

7. Skadade varor

Kontrollera din beställning vid mottagande. Kontakta oss snarast på erika@merstruktur.se om något är trasigt eller felaktigt.

8. Reklamationer

Vänligen kontakta oss vid skadad eller felaktig produkt som ska reklameras. E-postadress som används vid reklamationer är erika@merstruktur.se där vidare information kommer att förmedlas. Skicka inte tillbaka något innan du har fått bekräftelse från oss.

9. Återbetalningar

Vänligen kontakta oss för återbetalningar. Återbetalningar utförs via Stripe och alltid till samma konto som använts vid ursprungliga köpet. Detta sker så snart som möjligt från det att returen är godkänd.

10. Skydd av personuppgifter

Mer struktur lagrar personuppgifter i ett register. Uppgifterna används för att handlägga beställningar samt skicka reklamutskick från merstruktur.se. Du har möjlighet att när som helst begära att reklamutskick ska upphöra samt att en gång om året kostnadsfritt ta del av dina lagrade uppgifter. Dina kunduppgifter säljs aldrig vidare till andra företag.

11. Force Majeure

Om merstruktur.se blir utsatt för force majeure, det vill säga att vi eller någon av våra samarbetspartners blir utsatta för exempelvis krig, krigsliknande händelser, strejk, brand, naturkatastrof, transportstörningar eller liknande, har merstruktur.se rätt att avbryta fullgörandet av sina skyldigheter gentemot kunderna i upp till tio månader och efter den perioden har båda parter rätt att häva avtalet utan att betala skadestånd.

12. Ångerrätt

Vid köp på merstruktur.se gäller alltid 14 dagars ångerrätt. Rätten till retur av varor gäller inte i följande fall:

  • Produkten är skadad eller använd
  • Varan köptes till realiserat pris

Kostnad för returfrakt ligger på kunden, i enlighet med Distans- och hemförsäljningslagen (2005:59).

För information om hur du får återbetalning, se punkt 9 – Återbetalningar.