Frakt

Leverans

Produkter på merstruktur.se säljs med fri frakt om inget annat anges. Beställningar av fysiska produkter skickas vanligtvis inom 3 arbetsdagar. Därefter är leveranstiden oftast 3-4 arbetsdagar. Digitala produkter får du som kund tillgång till direkt efter köp, via en länk på sidan där du har placerat beställningen. Du kommer också att få ett e-postmeddelande med länk inom ett par timmar, oftast direkt.

Vi reserverar oss för att lagervaror blir slutsålda innan vi hinner uppdatera lagersaldo i internetbutiken. Vid slutförsäljning informeras kunden om den förändrade leveranstiden. Kunden har alltid rätt att häva köpet utan kostnad om någon av de beställda produkterna inte finns i lager.

Transport

Merstruktur.se ansvarar för transport från oss till dig som kund. Du och det transportbolag du väljer att använda ansvarar för en eventuell retur till oss.

Ej uthämtat paket

Du som kund ansvarar för att de uppgifter som används för avisering är korrekta. Vid ej uthämtat paket debiteras en administrativ avgift på 250 kr.

Skadade varor

Kontrollera din beställning vid mottagande. Kontakta oss snarast på erika@merstruktur.se om något är trasigt eller felaktigt.

Reklamationer

Vänligen kontakta oss vid skadad eller felaktig produkt som ska reklameras. E-postadress som används vid reklamationer är erika@merstruktur.se där vidare information kommer att förmedlas.

Återbetalningar

Vänligen kontakta oss för återbetalningar. Återbetalningar utförs via Mondido och alltid till samma konto som använts vid ursprungliga köpet. Detta sker så snart som möjligt från det att returen är godkänd.

Ångerrätt

Vid köp på merstruktur.se gäller 14 dagars ångerrätt. Rätten till retur av varor gäller inte i följande fall:

  • Produkten är skadad eller använd
  • Varan köptes till realiserat pris

Kostnad för returfrakt ligger på kunden, i enlighet med Distans- och hemförsäljningslagen (2005:59).